Cégek részére

Elsősegély oktatás

Egészségcentrumunk szakszerű elsősegély oktatást kínál cégeknek. Célunk, hogy biztonságban tartsuk dolgozóit és növeljük tudatosságukat a sürgős helyzetek kezelésében.

Fontos tudás, melyre mindannyiunknak szüksége van

A munkáltató felelőssége, hogy megfelelő oktatást és felkészülést biztosítson dolgozói részére a munkavégzés során előforduló vészhelyzetek kezelésére.

A Medina Egészségcentrumnál az elsősegély oktatást tapasztalt szakemberek és oktatók vezetik, akik széleskörű tudással és gyakorlattal rendelkeznek.

Megtanítjuk a résztvevőknek az életmentő technikákat, a sérültellátást, és hogyan tudnak hatékonyan reagálni a különböző vészhelyzetekre.

Kérjen ajánlatot!

Mi az elsősegély oktatás célja?

 • Az elsősegélynyújtás és vészhelyzetkezelés hatékony ismeretei segítenek megteremteni egy biztonságosabb munkakörnyezetet, és növelik a dolgozók biztonságérzetét.
 • Az elsősegély ismereteinek birtokában a dolgozók hatékonyabban tudják kezelni a vészhelyzeteket, és ezzel is hozzájárulnak a balesetek megelőzéséhez.
 • Az elsősegély oktatás során a dolgozók együttműködési készségei is fejlődnek, mivel fontos, hogy egy vészhelyzetben összehangoltan cselekedjenek.

Kiknek ajánljuk?

 • Minden típusú vállalat, intézmény vagy szervezet részére, amely szeretné biztosítani dolgozói biztonságát és felkészültségét vészhelyzetek esetére.
 • Akik felelősséget viselnek a dolgozók egészségéért és biztonságáért a munkahelyen.
 • Akik szeretnék növelni a vállalati kultúrát a biztonság terén.
 • Akik szeretnének felkészülni a vészhelyzetekre való reagálásra a munkahelyen.
 • Olyan csoportok és szervezetek részére, amelyek speciális területeken dolgoznak, és az elsősegély ismeretei segíthetnek nekik vészhelyzetekben.
 • Akik szeretnék bővíteni tudásukat és készségeiket az elsősegélynyújtás és vészhelyzetkezelés terén.
 • Bárkinek, aki szeretné megtanulni, hogyan reagáljon hatékonyan különböző vészhelyzetekben.
Kérjen ajánlatot

Ajánlatkérő űrlap

Ajánlatkérését követően kollégáink 24 órán belül felkeresik, hogy részletesen átbeszéljék az Ön igényeit és válaszoljunk minden kérdésére.

150 fő feletti csoport esetén, egyedi ajánlatot készítünk. Ebben az esetben is kérjük, töltse ki az ajánlatkérő űrlapot, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatunkról részletesen tájékoztathassuk.

  Szolgáltatás:

  Elsősegély oktatás
  Létszám

  Válasszon a legördülő listából  Az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és tudomásul vettem.

  Maradt még kérdése?

  Az alábbiakban összegyűjtöttük a szolgáltatásainkkal kapcsolatosan leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

  Kattintson az egyes elemekre a válaszhoz.

  Magyarországon a cégeknek általában nem kötelező a dolgozóik számára elsősegély oktatást nyújtani. Azonban fontos tudni, hogy a munkavédelmi előírások és az egészségügyi biztonsági szabályok kihatnak a munkáltatókra, amelyeknek részeként az elsősegélynyújtásra és a vészhelyzetek kezelésére való felkészültség is fontos szempont.
  A munkavédelmi törvény rendelkezik a munkavállalók egészségvédelméről és a munkahelyi biztonságról. Ennek értelmében a munkáltató köteles megteremteni a munkavégzéshez szükséges feltételeket, és gondoskodni a munkavállalók egészsége és biztonsága védelméről. Bár a munkavédelmi törvény nem részletezi az elsősegély oktatás pontos kötelezettségeit, azonban, ha a munkavégzés körülményei vagy az alkalmazottak munkahelyi környezete veszélyeztető lehet, akkor az elsősegélynyújtásra való felkészültség előírása érthetően felmerülhet.
  Minden esetben javasolt konzultálni jogi szakértővel vagy munkavédelmi szakemberrel, hogy az adott vállalat specifikus helyzetében milyen kötelezettségek és ajánlások vonatkoznak az elsősegély oktatásra.

  Az elsősegély oktatás során olyan készségeket sajátíthat el, mint az újraélesztés, a sérültellátás, vérzéscsillapítás és más életmentő technikák.

  Egyetlen nap alatt, két tapasztalt oktató segítségével, kényelmesen akár 40 fő is részt vehet az elsősegély oktatáson.

  Nem! Az elsősegély oktatás során a részvétel rendkívül fontos annak érdekében, hogy a résztvevők elsajátítsák a megfelelő technikákat és ismereteket a vészhelyzetek kezelésére. A tanúsítvány kiadásához szükséges az aktív részvétel az oktatáson, hiszen ez a gyakorlati tudás és tapasztalat megszerzését szolgálja. Az elsősegély oktatás segítségével a résztvevők jobban felkészültek lesznek a különböző helyzetek kezelésére, ami segíthet életek megmentésében.

  Amennyiben egy cégen belül sokan veszik igénybe az elsősegély oktatást, illetve hosszabb távú szerződés esetén, jelentős engedményeket biztosítunk. Vegye fel velünk ez ügyben a kapcsolatot. Írjon nekünk az ajánlatkérő űrlapon, vagy az info@medinacentrum.hu e-mail címre.

  Nagyobb dolgozói létszám esetén, kérésükre telephelyükön szervezzük meg az elsősegély oktatást. Vegye fel velünk ez ügyben a kapcsolatot. Írjon nekünk az ajánlatkérő űrlapon, vagy az info@medinacentrum.hu e-mail címre.